Deelname tv-programma 

Donderdag 9 maart 2023 heb ik een bijdrage mogen leveren aan het tv-programma 'Totdat Hij komt' van de christelijke tv-zender 'Family7'. Samen met Heidy ben ik naar de opnamestudio in Apeldoorn geweest.

Wat een mooie ervaring was dat, het uur was zo voorbij!

Eind maart is het programma uitgezonden. Als je het gemist hebt, kun je het via de volgende link terugkijken:

https://www.family7.nl/video/2-27-totdat-hij-komt

Als je alleen het gedeelte wilt zien waarin ik iets vertel, dan kun je deze link gebruiken:

https://youtu.be/ifO0TBXZiHg

 

Samen met onze oudste zoon Dannie en uitgever Theo heb ik begin mei 2023 drukkerij Wilco in Zutphen bezocht. Daar rolde 'Hoop  in de storm' op dat moment van de band.

Boekpresentatie

20 mei 2023 was de boekpresentatie van 'Hoop in de storm'. Het was een fantastische middag met prachtig weer, heerlijke taartjes en hapjes, maar bovenal met heel veel lieve vrienden en familieleden.

Ook zijn er veel boeken van eigenaar gewisseld. Als jij ook één of meer boeken wilt ontvangen, kijk dan snel in mijn webshop!

 

Na het verschijnen van 'Hoop in de storm' werd ik door Cvandaag en enkele kranten benaderd voor een interview. Onderstaand artikel stond in het Nederlands Dagblad van 16 september 2023:

 

Ik krijg een echte hulphond!

De afgelopen tijd heb ik samen met mijn Ergotherapeute het aanvraagformulier voor een echte, goed opgeleide assistentiehond ingevuld. Stichting Hulphond Nederland gaf al snel haar goedkeuring, waarna enkele weken later DSW (de zorgverzekeraar) volgde.

Dat is best bijzonder, want een hulphond opleiden kost veel geld. Veel aanvragen worden dan ook (helaas) afgewezen. We zijn er heel dankbaar voor!

"Hallo allemaal, ik ben Obbe. Ik ben een reu: kruising Golden Retriever/Bordercollie/Labrador. De komende maanden word ik verder opgeleid door mijn trainster van Hulphond Nederland. Ik kan al heel veel, maar de specifieke hulpvragen van mijn nieuwe baasje Anton moet ik nog wel aanleren. Ik vind het allemaal best spannend, maar het komt vast goed!"