God wil tot jou spreken!

 

Wanneer heb jij voor het laatst een Bijbel vastgehouden?

Misschien was dat nog maar een uurtje geleden, maar het kan ook zo zijn dat je het je niet kunt herinneren omdat het al zo lang geleden is. Misschien heb je een druk leven en vraagt iedereen je aandacht, waardoor het Bijbellezen er bij in schiet.

Het is ook niet altijd makkelijk om in 'het meest verkochte boek ter wereld' te lezen, want eigenlijk is het niet één boek, maar zijn het er 66. Er hebben ongeveer 40 schrijvers aan gewerkt over een periode van 1500 jaar. Een groot deel van het Oude Testament gaat over de geschiedenis van Israël, Gods volk. In de boeken van profeten zoals Jesaja lezen we ook regelmatig over de komende Messias: Jezus van Nazareth.

In het Nieuwe Testament lezen we over Zijn leven, Zijn dood aan het kruis en Zijn opstanding. Het onstaan van de Kerk of Gemeente komt in Handelingen aan bod en in de brieven van o.a. Paulus, Johannes en Petrus krijgen we inzicht in het nieuwe leven met de Here Jezus. 

De Bijbel eindigt met het boek Openbaringen, waarin we lezen over het einde van deze wereld en het begin van de nieuwe hemel en de nieuwe aarde. 

Ik zou nog wel veel meer over het geïnspireerde Woord van God willen vertellen, maar eigenlijk is het veel fijner om zelf te ontdekken wat God in Zijn Woord tegen jou wil zeggen!

Omdat ik vind dat iedereen op z'n minst één keer in zijn of haar leven de kans moet krijgen om in de Bijbel te lezen, wil ik je uitnodigen om mij een mailtje of appje te sturen als je gratis een Nieuw Testament wilt ontvangen.

Gewoon doen hè, je zal er geen spijt van krijgen!