Boekpresentatie aan huis

 

25 september 2021 was een bijzondere dag, want toen werd mijn bemoedigingsdagboek 'Spiegelen' aan de wereld gepresenteerd. Het was midden in de Corona-tijd en omdat ik door mijn kwetsbare gezondheid heel erg voorzichtig moet zijn, besloten we de boekpresentatie bij ons thuis te houden. Het was er niet minder gezellig om.

 

Op dat moment had ik geen idee of mijn boek wel aan zou slaan, of het verkocht zou worden en wat mensen er van zouden vinden. Het was mijn eerste boek en ondanks dat Theo mijn uitgever er enthousiast over was, had ik zelf zo mijn twijfels...

 

We zijn inmiddels twee jaar verder en er zijn al honderden exemplaren van 'Spiegelen' verkocht en weggegeven! Er zijn zelfs boeken naar Oekraïne,  Zweden, Roemenië, België en Suriname verstuurd. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle ontroerende en bemoedigende reacties en de positieve recensies van o.a. Family7, Boekenmening.net en Opwekking. Aan God alle dank en eer, want dit had ik nooit kunnen bedenken!

Nieuwgierig geworden? Lees dan via onderstaande link verder in de catalogus van Triple, najaar 2023:

https://issuu.com/joreontwerp/docs/catalogus_triple_najaar_2023/s/27370393

 

 

 (Family7-magazine)

 

'Spiegelen' kun je via onderstaande link bestellen, maar als je op de één of andere manier niet in staat bent om het te kopen, stuur me dan een mailtje.